Білімі
- 1997-2003 жж М. Әуезов атындағы ОҚМУ, “Консервілеуші мен тағдырдың концентратының технологиясы” мамандық бойынша инженер-технолог
- 1997-2003 жж ОҚМУ. М.Әуезова, “консервілер және тамақ концентраттары технологиясы”мамандығы бойынша инженер-технолог.
- 2012-2014 жж ОҚМУ магистратурасы. М. Әуезова 6М072800 –қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы мамандығы бойынша.
- 2018-2022 ОҚМУ докторантурасы. М. Әуезова 6D070100-Биотехнология мамандығы бойынша.
Жұмыс тәжірибесі:
- 2003-2005 жж. М. Әуезова, “Биотехнология”, оқытушы
- 2004-2006 жж. М. Әуезова, Агроөнеркәсіптік факультет, Кредиттік оқыту жүйесі бойынша әкімші
- 2005-2006 жж. М. Әуезова, “Биотехнология”, аға оқытушы
- 2007-2008 жж. М. Әуезова, оқу-әдістемелік басқарма, әдістемелік бөлім, ОЖК маманы
- 2010-2018 жж. М. Әуезова, “тамақ өндірісінің технологиясы” кафедрасы, аға оқытушы
Біліктілік арттыру курстары:
- Туризмнің тұрақты дамуын қамтамасыз етуде “ақылды қаланың” маңыздылығын арттыру
- Developing as a lider
- Управление клиентским сервисом
Оқытатын пәндері:
Барное дело и эногастрономия, Организация питания в гостеприимстве, Гастрономиялық туризм, Технология приготовления казахских блюд, Ресторанное дело
Тілдерді білуі:
- Қазақ тілі (ана тілі)
- Орыс тілі